Dünyada ve Türkiye'de etkili olan corona virüsü pandemi hastalığı ile mücadele edebilmek için alınan karar gereği ikametleri dışına çıkmalarına izin verilmeyen vatandaşların maaşlarını evden alabilmeleri için tedbir alınıyor.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, "İkametleri dışına çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımızın emekli maaşlarını alabilmeleri için PTT Kurumu tarafından gerekli tedbirlerin alınarak, evde hizmet uygulaması yapılmasına ve vatandaşların taleplerinin Vefa İletişim Merkezine iletilmesi durumunda bu talepleri PTT ve Vefa Sosyal Destek Grubu saha ekiplerince yerine getirilecektir" açıklaması yapıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil'den corona virüsü açıklaması: İki tane çok ciddi problem var!" desc="Sözcü gazetesi yazarı usta kalem Yılmaz Özdil, corona virüsü konusunda iki tane çok ciddi problem olduğunu söyleyerek 'Birincisi, kavrama, algılama, idrak etme meselesi. İkincisi de iletişim' şeklinde konuştu. Bazı kişilerin durumu ciddiye almadığını belirten Özdil, 'Bunun temel sebebi, bu çok ağır tehlike aslında Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler tarafından tam idrak edilemedi' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/23/iecrop/ozdil-sozcu-12_16_9_1584988843.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yilmaz-ozdilden-corona-virusu-aciklamasi-iki-tane-cok-ciddi-problem-var-5698171/"]