Kuaför, cafe ve marketleri yıkacak haber! Artık mekanda çaldıkları müzik için para ödeyecekler
Kuaförler, kafeler ve marketler gibi işletmeler, arka planda çalan müzikler için metrekare başına yıllık 6 bin lira telif ücreti ödemek zorunda kalacak. Bu ücreti ödemezlerse, lisans bedelinin üç katı kadar tazminat ödemek ve 1 ila 5 yıl arasında hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalacaklar.
7 yaşına kadar tek başına diş fırçalamak riskli olabilir!
Diş fırçalama sadece bir temizlik alışkanlığı değil, bir gelişim sürecidir. Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Dr. Sabiha Ceren İlisulu, 7 yaşına kadar çocukların dişlerini ebeveyn kontrolünde fırçalaması gerektiğini vurguladı.
Celil Nalçakan zayıflamasının nedenini açıkladı: Bebek maması yedim
Oyuncu Celil Nalçakan geçen ay 6 saat süren bir operasyon geçirmişti. Kilo verdiğini açıklayan oyuncu "Bir ay boyunca bebek maması yedim" dedi.
İşte evinden 26 kg altın çıkan eski bürokratın mal beyanı
Eski DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, rüşvet suçlamasıyla tutuklandı. İfadesinde aylık 3 milyon lira geliri olduğunu açıklayan Acar, servetini detaylarıyla anlattı.