Ünlü sanatçı Sertab Erener, yeni yaşını önceki gün Asmalımescit’te bir mekanda kutladı. Sertab Erener’in doğum günü partisi adeta bir yıldızlar geçidi; magazin takipçileri için ise muhteşem bir geceydi.



Gelen konuklar arasında Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, Göksel, Mabel Matiz, Ahu Yağtu, Can Bonomu, Didem Soydan, Semih Erdem, Barış Falay, Hakan Akkaya, Gonca Vuslateri, Ceyda Düvenci, Mehmet Aslan ve Seba Tümer gibi ünlü isimler katıldı.



Kahkaha makinası Saba Tümer’le bir gün arayla düğüm günü olan Sertap Erener, Tümer’i de doğum gününe çağırarak sürpriz yaptı. İki pastayı da birlikte kesen iki ünlü oldukça mutluydu.



Renkli geçen doğum günü partisinde mekandan önce çıkan Saba Tümer, oldukça mutlu olduğunu ve hızını alamayarak çalgıcıların çaldığı şarkılara soğuğa aldırış etmeden göbek attı.



Saba Tümer’le daha önce Semih Erdem ve Mehmet Aslan’ın aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı…



Doğum günü partisinde gözler eski eşi Demir Demirkan’ı aradı.

 

Her yıl eksiksiz Erener’in doğum günlerine katılan Demirkan, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Erener’den ayrılmıştı.



Parti sonunda mekandan ayrılan Sertap Erener, soruları yanıtsız bırakarak hızlı adımlarla aracına binerek evinin yolunu tuttu.