İYİ Parti il başkanı, görevinden istifa etti
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Özışık, partisine sunduğu istifa dilekçesinde, şunları kaydetti:
*Başkan yardımcılığı yapmış bir kişinin sözleri tüzel kişiliği kapsar. Ben önce Allah, sonra devlet kültüründe yetişmiş, ömrünün 4 yılını terörle mücadele ile geçirmiş, 22 okul arkadaşını şehit vermiş, şehitleri kucağında taşımış, o şehitlerin kanı ellerinde kucağına karışmış, yıllarca şehitlerin sesleri ile gece yarıları kan ter içinde irkilerek uyanan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş ile aynı okuldan Harbiye'den mezun olmayı fani hayatında en büyük onur sayan, emekli binbaşıyım.
*'PKK'ya bakanlık verilebilir.' diyen bir zihniyetle aynı masada olmayı kabullenmem mümkün değildir.
*Bu sebeple bugüne kadar Yozgat halkının takdirini kazanarak ve hiçbir menfi olayla anılmadan yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. (AA)
[old_news_related_template title="İYİ Parti'den bakanlığa çağrı: Bu bir halk sağlığı meselesi" desc="İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, içerisinde yüklü miktarda asbest başta olmak üzere toksik ve radyoaktif atık barındıran Sao Paulo gemisinin söküm için Türkiye'ye getirilmesine tepki göstererek, bakanlığa seslendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/25/iecrop/b88c7f84-2602-4e36-aa47-ef7fcec0e853-1_16_9_1661411719.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/iyi-partiden-bakanliga-cagri-bu-bir-halk-sagligi-meselesi-7327561/"]