Esenyurt’ta bir markette çekilen ve sosyal medyada yayınlanan bir görüntü tepki çekmişti. Görüntülerde, Fas uyruklu M.A.E., marketteki kasiyere, neden başının açık olduğunu ve markette niçin alkol satıldığını sorarken, o anları telefon kamerasıyla kaydeden bir kadın da duruma tepki gösteriyor.

Türkiye’de demokrasi olduğunu kimsenin kimseye katılamayacağını belirten kadınla, M.A.E. arasındaki tartışma da görüntülerde yer alıyordu.

SINIR DIŞI EDİLECEK 

Sosyal medyada yer alan o görüntülerin ardından M.A.E. dün gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.A.E.’nin Türkiye'deki oturumunun iptal edildiği ve sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edileceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Fuhuş operasyonunda 1 tutuklama, 6 sınır dışı" desc="Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda  7''si Özbekistan uyruklu 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 6 kadın için sınır dışı kararı verildi, 1 şüpheli de adli kontrolle serbest kaldı.   " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/11/2-8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/fuhus-operasyonunda-1-tutuklama-6-sinir-disi-7523625/"]