Saadet Partisi Genel Merkezi'nden SÖZCÜ'ye yapılan açıklamada, "Görüşme konusunda detaylar henüz netlik kazanmadı. Netleşince sizlerle paylaşacağız" denildi.

[old_news_related_template title="Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: 'Bugünkü başkanlık sistemi fayda sağlamaz'" desc="Erdoğan'ın ittifak için kapısını çalmasının ardından yeniden gündeme gelen ve son zamanların en çok konuşulan siyasi ismi Temel Karamollaoğlu BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylarını seçim tarihi belli olduğunda açıklayacaklarını ifade eden Karamollaoğlu, bugünkü haliyle başkanlık sisteminin fayda sağlamadığını ve yeni bir referandumla değiştirilmesi gerektiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/1-16_16_9_1522921704.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/saadet-partisi-genel-baskani-temel-karamollaoglu-bugunku-baskanlik-sistemi-fayda-saglamaz-2331700/"]

MERAL AKŞENER'LE DE GÖRÜŞECEK

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Salı günü saat 10.30'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le de görüşmesi bekleniyor.