Audi Q3

Audi'nin kompakt SUV modeli olan Q3, bu yıl yeni haliyle karşımıza çıkacak.

audiq3-kopya

Audi A6 Avant

Audi markasının en rekabetçi modellerinden biri olan A6'nın station wagon versiyonu bu yıl bize sürpriz yapacak olan otomobiller arasında. Belki bu sırada yeni RS6 da karşımıza çıkar ne dersiniz?

a6sw-kopya

BMW X3 M

Kompakt SUV'nin en hızlı versiyonu olacak olan X3 M, bu yıl içerisinde canlı ve kanlı olarak aramızda olacak.

x3m-kopya

BMW X5

Markanın E-SUV modeli olan X5 daha dün bize merhaba dedi. Tamamen yenilenen otomobil ilk olarak Çin'de
lanse edildi.

x5-kopya

BMW 8 Series

BMW'nin efsane modeli olan 8 Serisi'nin yerine gelecek olan otomobil markanın teknoloji üssü olacak. Yeni nesil motorları, teknolojileri ve tasarımıyla bu yıl yetişecek gibi gözüküyor.

8-series-kopya

Citroën C5 Aircross

PSA Grup bünyesinde yer alan Citroen'nin büyük SUV modeli olan C5 Aircross kullanışlılığıyla dikkat çekiyor. Otomobil bu yıl içerisinde yollarda olacak.

c5aircross-kopya

Cupra Ateca

Seat'tan ayrılarak kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Cupra'nın ilk önemli modeli Ateca'da bu yıl aramızda olacak. 2 litre TFSI motoru ve 4 tekerlekten çekiş sistemiyle performans algısına SUV görüntüsü katacak.

cupraateca-kopya

Honda CR-V

hondacrv-kopya

Hyundai Tucson (makyaj)

Hyundai markasının kompakt SUV modeli olan Tucson, makyajlanarak hem daha modern teknolojiye hem de daha ekonomik motorlara sahip oluyor. Yeni otomobille bu yıl içerisinde tanışacağız.

tucsonfacelifted-kopya

Jaguar F-Pace SVR

fpacesvr-kopya

Jeep Wrangler

jeepwrangler-kopya

Mercedes-AMG GT S Roadster

amggtsroadster-kopya

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz'in E-SUV modeli olan GLE de bu yıl yenilecek. Coupe gövde tipinde olan versiyonuyla alakalı bir bilgi henüz verilmedi ama GLE bu yıl aramızda olacak.

gle-kopya

Mercedes-Benz G-Serisi

gseries-kopya

Mercedes-Benz C-Serisi (makyaj)

Mercedes markasının ülkemizde de en çok tercih edilen modellerinden biri olan C Serisi makyajlanarak bu yıl içerisinde yollara çıkıyor.

cclass-kopya

Renault Alaskan

Pick-up segmentindeki yüksek rekabet, çoğu markayı içine çekmeye devam ediyor. Renault markasının da Alaskan model adında bir pick-up'ı bu yıl tanıtılacak. Nissan Navara ve Mercedes X Serisi ile birden fazla ortak yönü olacağı kesin.

alaskan-kopya

Seat Tarraco

Seat'ın büyük ölçekli SUV modeli olan Tarraco için geri sayım devam ediyor. 7 kişilik kapasiteye sahip olacak olan otomobil Seat'ın amiral gemisi olacak.

tarraco-kopya

Subaru Outback (makyaj)

outback-kopya

Volkswagen Passat (makyaj)

Ülkemizde en çok satan otomobil modelleri arsında olan Passat'ta bu yıl içerisinde makyajlanarak piyasaya çıkacak.

passat-kopya

BMW M5 Competition

Hızlı sedanların en önemlilerinden biri olan BMW M5'in daha hafif ve daha güçlü versiyonu olan M5 Competition'da bu yılın sonuna kadar yollarda görebileceğimiz otomobiller arasında.

m5cmp-kopya

Mercedes-AMG GT4 Coupé

Mercedes-Benz'in herkese göre otomobil stratejisinin ürünlerinden biri olan AMG GT4 Coupe, AMG GT spor otomobilinin dört kapılı versiyonu...

amnggt4-kopya

Peugeot 508

Fransız markanın gelecek modellerinin neye benzeyeceğini bize en yakından gösteren otomobil olarak 508 karşımıza çıktı.

508sedan-kopya

Porsche Macan (makyaj)

macanfacelift-kopya

Range Rover Velar SVR

Genişleyen SUV segmenti, kendi içinde de ayrılmaya başladı. Bunun en önemli örneklerinden biri olan bu model Jaguar Land Rover mühendislerinin ortaklaşa çalışmasıyla ortaya çıktı. Hızlı SUV olarak geçen bu otomobil Range Rover Sport SVR'da yer alan V8 kompresörlü motora sahip olacak. Kaç beygir olur kısmet...

velarsvr-kopya

Volkswagen Touareg

Markanın amiral gemisi pozisyonunda olan Touareg, Çin'de tanıtıldı. Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne ve Audi Q7 ile aynı platformu paylaşan bu model Volkswagen'in gelecek modellerinin nasıl teknolojilere sahip olacağını gözler önüne seriyor.

toureg-kopya

Volvo V60

Volvo'nun D segmentinde yer alan modeli olan V60 bu yılın ilk çeyreğinden sonra ortaya çıkmıştı. Sadece station wagon gövde tipiyle karşımıza çıkan otomobili bu yıl içerisinde yollarda görebileceğiz. Ayrıca S60 modeli de yollara çıkmak için
geri sayıyor. Ancak otomobil sadece benzinli ve elektrikli motor seçenekleriyle satın alınabilecek.

volvov60-kopya