Olay, 4 Kasım'da kırsal Çatak Mahallesi'nde meydana geldi. Hayvancılık yapan Halil İbrahim Yıldız, dağdaki hayvanlarına bakmak için evinden çıktı. Yıldız eve dönmeyince yakınları, kayıp başvurusu yaptı.
İhbar sonrası jandarma ve AFAD ekipleri, arama-kurtarma çalışması başlattı. Dron ile de aranan Yıldız, dün akşam dere kenarında baygın bulundu. Sağlık ekiplerince Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedaviye alınan İbrahim Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. (DHA)
[old_news_related_template title="Ormanda kayboldu, 5 saat sonra bu halde bulundu" desc="Rize'nin İkizdere ilçesinde çıra toplamak için gittiği ormanda kaybolan 66 yaşındaki Yılmaz Ekşi, ekipler tarafından 5 saat sonra bitkin halde bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/24/iecrop/rize_16_9_1666597866.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/ormanda-kayboldu-5-saat-sonra-bu-halde-bulundu-7437449/"]
Dağda kayboldu, 2 gün sonra dere kenarında bulundu
Aydın'ın Çine ilçesinde, dağda kaybolduğu belirtilen Halil İbrahim Yıldız (69), 2 gün sonra AFAD ekiplerince dere kenarında baygın bulundu.