Bursa'da, geçen haftalarda sahte içki zehirlenmesi nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti.

Sahte içki temininin önüne geçmek ve yılbaşı öncesi sahte içki satışını engellemek amacıyla çalışma başlatan ekipler, Osmangazi ilçesinde G.Y. ve S.Y.'nin sahte içki satışı yaptığını tespit etti.

Teknik ve fiziki takibin ardından 2 şüpheliye ait depoya operasyon düzenlendi. Güzellik salonu görüntüsü verilen depoya baskında 1'er ve 5'er litrelik şişelere doldurulmuş 6 bin 44 litre etil alkol ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. G.Y., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Sahte içkiden ölüme 900 yıl hapis istemi! Şişelerden çıkanlar dehşete düşürdü" desc="Tekşrdağ'ın Çorlu ilçesinde 12 kişinin sahte içkiden ölümüyle ilgili içkileri sattıkları belirlenen Cengiz Girgin, Kudret Uygur ve Metin Dobrucalı hakkında, 'Olası kastla öldürme' suçundan ölen her bir kişi için 25'er yıl olmak üzere toplam 900 yıl hapis cezası istendi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/24/iecrop/sahte_16_9_1669277808.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/sahte-ickiden-olume-900-yil-hapis-istemi-siselerden-cikanlar-dehsete-dusurdu-7497885/"]