VALİLİK: 1 PERSONELİMİZ HAFİF YARALI
Adıyaman Valiliği, terör örgütü PKK'lıların belirlenen hedeflerine yönelik önceden planlanan operasyonun ilk temasında 1 personelin hafif şekilde yaralandığını duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada sabah saatlerinde başlayan operasyonun sürdüğü belirtilerek, şöyle denildi:
"İlimiz Yazıbaşı, Akçalı ve Çamyurdu köyleri kırsal alanında tespit edilen bölücü terör örgütü PKK hedeflerine yönelik olarak, önceden planlanan ve sabah saatlerinde başlatılan operasyon devam etmektedir. İcra edilen operasyon sırasında ilk temasta 1 güvenlik personelimiz hafif yaralanmış olup, gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir."
1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Bu arada Adıyaman Valisi Abdullah Erin'in de ziyaret ettiği operasyon bölgesinde 1 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

DHA