Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Altun Sokak´ta bulunan bir inşaatın temel kazısı sırasında meydana geldi. Temel kazısı sırasında, istinat duvarı için kalıp yapılırken toprak kayması meydana geldi.

BİR İŞÇİ YARALANDI

İnşaatta çalışan Serhat Çelik (26) kaçmaya çalışırken, ayağı demirlere takılıp düştü. Yaralanan Serhat Çelik, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak, tedaviye alındı.



4 AİLE TAHLİYE EDİLDİ

İnşaat temelinin bulunduğu alanın çevresindeki 3'er katlı 2 binada herhangi bir hasar meydana gelmediği görüldü. Darıca Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Abdullah Özkan olay yerinde incelemede bulunarak, 2 binadaki 4 ailenin tedbir amaçlı tahliyelerine karar verdi.

Özkan incelemeler yapılana kadar ailelerin gidecek yakınları yoksa çevredeki otellere yerleştirileceklerini söyledi. DHA

[old_news_related_template title="Barajda çatlak sette göçük... İşte son durum" desc="Uşak'ın Banaz ilçesindeki Bahadır Barajı'nın alt bölgesinde oluşan çatlaklar nedeniyle dün başlatılan suyun Sıracevizler Barajı'na boşaltılma işlemi sürüyor. Gövde dolgusunda gedik açılması ve baraj sularının kontrolsüz akması riskine karşı Bahadır ile Hatipler köyleri boşaltılırken okullar da tatil edildi. Öte yandan barajın setinde göçük meydana geldiği de ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/21/iecrop/ihadhabaraj_16_9_1582274459.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/barajda-catlak-sette-gocuk-iste-son-durum-5638232/"]