Üsküdar Altunizade Metro İstasyonunda gelen dilenci durak içerisinde duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para dilendi. Bir süre sonra kadın başka bir durağa gitmek için metroya bindi.

Metroda herkesin içinde yere oturan kadın, kesesinde bulunan paraları çıkartarak herkesin içinde saymaya başladı.

Metroda bulunan yolcuların şaşkınlıkla kadını izlerken, yaşanan o anlar ise bir yolcu tarafından cep telefonuna kaydedildi. (İHA)

[old_news_related_template title="iPhone'lu dilenci kameraya yakalandı" desc="Beylikdüzü'nde üst geçitte dilenen bir kadın, elindeki son model iPhone marka telefonla kameraya yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/19/iecrop/1-12_16_9_1637323887.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/iphonelu-dilenci-kameraya-yakalandi-6778495/"]