Lefkoşa'da deprem oldu. AFAD'ın verilerine göre, yerin 7.77 kilometre derinliğindeki deprem 4.6 büyüklüğünde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi ise depremin Akdeniz'de yerin 9.1 kilometre derinliğinde ve 4.7 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

[old_news_related_template title="Kurum ve Soylu'dan deprem dönüşümü açıklaması" desc="Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da İl Değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, 'Elazığ ve Malatya'da toplamda 36 bin konut yapılarak Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem dönüşümlerini yapmış olduk. Tamamlanmış konutlarımızı teslim ettik. Etaplar halinde de teslim sürecimiz devam ediyor' dedi. Bakan Soylu da peşi sıra gelen afetlerle büyük acılar yaşandığını, bu sıkıntılı günlerde devletin tüm kurumlarıyla vatandaşların yanında olduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/26/iecrop/soylu-5_16_9_1650993765.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kurum-ve-soyludan-deprem-donusumu-aciklamasi-7099658/"]