Organize İşler: Sazan Sarmalı ve Netflix, Cem Yılmaz'ı da şaşırttı
Yılmaz Erdoğan'ın son filmi Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın hâlâ vizyonda gösterilirken Netflix'e de yüklenmesi usta komedyen Cem Yılmaz'ı da şaşırttı. Yılmaz, Karakomik Filmler'in sadece sinemada vizyona gireceğini açıkladı.
Vizyon serüveni devam eden Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın Netflix'te de gösterime sokulmasına yönelik şaşkınlık sürüyor. Yakın zamanda Yılmaz Erdoğan gibi Mars Media Group ile "mısır krizi" yaşayan usta komedyen Cem Yılmaz da şaşıran isimler arasındaydı.
'BEN DE GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM'
Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, önceki akşam sevgilisi Defne Samyeli ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen Yılmaz, Organize İşler; Sazan Sarmalı'nın Netflix'e satılmasıyla ilgili "Benim de haberim yoktu, ben de görünce şaşırdım" dedi.
Kendi filminin de aynı şekilde Netflix'te gösterilip gösterilmeyeceğine dair soruyu da yanıtlayan Yılmaz, "Benim filmlerim sinemada gösterime girecek. Benim öyle bir düşüncem yok" dedi.
[old_news_related_template title="Sektör temsilcilerinden 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' tepkisi! BKM'den yazılı açıklama" desc="Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği, serinin ikinci filmi olan ve 1 Şubat'ta sinemalarda gösterime giren 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın Netflix'te gösterilmesine sektör temsilcileri tepki gösterdi. Yapım şirketi BKM'den tepkilere yanıt geldi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Netflix ile yapılan anlaşmanın Türk sinemasını daha iyi yere taşıyacağı iddiasında bulunuldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/basliksiz-2-16_16_9_1550425012.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/sektor-temsilcilerinden-organize-isler-2-sazan-sarmali-tepkisi/"]