12 saniyelik videoda düşmemek için tek elle tutunan Etiyopyalı kadın, çığlıklar içinde ev sahibinden 'beni tut" diyerek yardım istiyor.
Görüntüleri çeken kadın ise "Ah deli, gir içeri" diyerek kayda devam ediyor. Daha fazla dayanamayan Etiyopyalı kadın aşağı düşüyor. Metrelerce yüksekten düşen kadın şans eseri aşağıdaki binanın yumuşak çatısına düşerek hayatta kalmayı başarıyor.
Kulağı ve burnunda kanama olan ve kolu kırılan kadın, sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Haberde, Etiyopyalı çalışanın önce intihar etmek istediği sonrasında ise bu kararından pişman olup geri dönmeye çalışırken aşağı düştüğü ifade edildi.
İsmi açıklanmayan kadın çalışanın neden intihar etmek istediği ise henüz bilinmiyor.
Petrol zengini ülkede 600 bin ev çalışanı bulunuyor. Büyük çoğunluğunu fakir Asya ülkelerinden gelenlerin oluşturduğu bu insanların kölelik düzenine rağmen körfez ülkelerine çalışmaya geldiği biliniyor. Arap olmayanlar bu insanlar genellikle düşük profilli işlerde çalıştırılıyor ve ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorlar.