Gülben Ergen, Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a konuk oluyor. Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; şarkıların sultanı Gülben Ergen; "Üç Adam"ın yeteneklisi, özeli, sesi güzeli Oğuzhan Koç; müthiş ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir; ünlü oyuncu Seda Bakan konuk oluyor. Peki Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen Kimdir?
25.08.1972 tarihinde İstanbul’da doğan Gülben Ergen, Erenköy Kız Lisesi’nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi’nde lise eğitimini bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavlarını kazanmış olmasına rağmen çalışma hayatına ağırlık verdi.

Gülben Ergen, kariyerine ilk adımı 1987 yılında katıldığı Hürriyet Sinema Güzeli yarışmasında ikinci olmakla attı. 1988 yılında başrollerini Kenan Kalav ile paylaştığı Deniz Yıldızı filminde oynadı. Gülben Ergen, daha sonra 1989 yılında Av, 1990 yılında Hanımın Çiftliği, 1991 yılında Kanun Savaşçıları ve Yolpalas Cinayeti, 1992 yılında İşgal Altında, 1994 yılında İki Kız Kardeş, 1997 yılında Fırat, 1998 yılında Marziye gibi birçok dizi ve filmde rol aldıktan sonra, 2000 yılında başrol oynadığı Dadı dizisi büyük ses getirdi.

Gülben Ergen, 2008 yılında “Gülben’den Masallar” adlı masal kitabını yayımladı. 2011 yılından 2013 yılı ortasına kadar TRT 1’de “Gülben” adlı gündüz kuşağı programının sunuculuğunu üstlenen Gülben Ergen, şimdiye kadar her biri müzik listelerinde ilk sıralara oturmuş ve kalıcı olmuş şarkılardan oluşan 12 albüme imzasını atmıştır.

Gülben Ergen, 2010 yılından beri bir yandan da okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin başkanlık görevini yürütmektedir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar Tokat, Mardin, Trabzon, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van ve Sivas’da olmak üzere toplam 11 anaokulu inşaatını tamamlayıp, içlerini çağdaş bir eğitim için gereken tüm materyallerle donatarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etmiştir.