Yenişehir ilçesinde dün gece A.M., Lise Caddesi'ndeki bir restoranın önüne 31 KHB 21 plakalı otomobille gelerek ateş açtı.

Restorandaki Ü.Ö. yaralanırken, A.M. otomobil ile kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Ü.Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polisin takibe aldığı şüpheli A.M.'nin kullandığı otomobil, Fabrika Caddesi'ndeki bir duvara çarptı. Bu kez araçtan inerek kaçmaya çalışan A.M., polis ekiplerince yakalandı.

Otomobilde yapılan aramada, 1'i otomatik 2 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan A.M.'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Ünlü muhallebicide dehşet anları: Önce bıçakladı, sonra..." desc="Taksim İstiklal Caddesi’nde ünlü bir muhallebiciye gelen şahıs, tezgahtan bıçak alıp tartıştığı muhallebi ustasını karnından bıçakladı. Saldırgan, kanlar içinde sürünerek merdivenlerin girişine yığılan adamı yerde bir süre daha darp etti. Güven Timleri tarafından bıçağıyla birlikte  yakalanan saldırgan tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/27/iecrop/muhallebici_16_9_1648367648.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/unlu-muhallebicide-dehset-anlari-once-bicakladi-sonra-7036754/"]