İrem Derici ilk kez bir sinema filminde
Popçu İrem Derici, sinemaya da adımını attı. İlk defa beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Derici, Bekar Bekir'de isimli filminde kendisini canlandırıyor.
İrem Derici şimdi de beyazperdeye el attı. Yönetmenliğini Serdar Işık’ın yaptığı ve çekimleri 4 ay önce tamamlanan Bekar Bekir isimli komedi filmi için gelen teklifi değerlendiren Derici, senaryo gereği yine kendisi olarak kamera karşısına geçti.
Bektaş Erdoğan tarafından canlandırılan Bekar Bekir'in gerçek aşkı bulma macerasında kılavuzluk eden başarılı popçu, aşk şarkılarını söylemekteki başarısını sinema filminde de gösterecek.
FİLMİN KONUSU:
Bekir, annesiyle beraber yaşayan ve yılmadan, yorulmadan gerçek aşkı arayan müzmin bir bekardır. Tek gecelik ilişkilerle alakası olmayan Bekir, gerçek aşkı bulup evlenip ömür boyu mutlu olmak istemektedir. Ama aradığı aşkı bir türlü bulamamıştır. İnternet aşklarını da, görücü usulu evliliği de reddeder. Bekir aşkını kendi bulacaktır ama çevrelerinde bekar kız bile kalmamıştır. Onun bu haline üzülen mahalleli para toplayıp, evleneceği aşkını bulması için Bekir’i lüks ve havalı bir otele tatile yollar. İrem Derici de biraz kafa dinlemek ve paparazzilerden kaçmak aynı otele tatildedir. Bekar Bekir'le İrem'in karşılaşmalarından sonra gelişen olaylarla filmin komedi dozu iyice artar. Dillerden düşmeyen aşk şarkılarının sanatçısı İrem Derici aşk ve mutluluk konusunda Bekir'e yardımcı olur.
[old_news_related_template title="Kilisede porno film çektiler" desc="Savcılar, Hollanda'nın Tilburg şehride St Joseph Katolik Kilisesi'nin günah çıkarma kabininde porno film çeken yapımcılara dava açılması talebini 'dine hakaretin suç olmaması ve izinsiz girmeye dair bir suç unsurunun bulunmaması' sebebiyle reddetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/basliksiz-1-100.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/kilisede-porno-film-cektiler-1975429/"]