Yayıncı kuruluş beIN Sports Fenerbahçe davası ile ilgili açıklama yaptı
Fenerbahçe Kulübü ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında devam eden dava ile ilgili karşılıklı açıklama geldi. Sarı lacivertliler 'Be Fair' sloganı için verilen tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırıldığını açıklarken, beIN medya grubu karara itiraz edileceğini duyurdu.
Fenerbahçe Kulübü, yayıncı kuruluş beIN Sport'un başvurusu üzerine kullanımı yasaklanan ''Be Fair'' sloganı ile ilgili bir bilgilendirme yaptı.
Yayıncı kuruluş beIN Sports ile mahkemelik olan Fenerbahçe, “Be Fair” sloganı için verilen tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırıldığını açıkladı. Bu kararın ardından beIN Sports da sosyal medya aracılığı ile dava sürecine ilişkin bir açıklama yaptı ve ihtiyati tedbirin kaldırılması kararına itiraz edeceklerini duyurdu.
[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik... İstanbul Sözleşmesi açıklaması..." desc="İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nün İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yaptığı resmi açıklama nedeniyle sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/22/iecrop/ekremimamoglu_16_9_1616433007.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/ekrem-imamoglundan-fenerbahceye-tebrik-istanbul-sozlesmesi-aciklamasi-6329331/"]