Sayime Başçı-Bo­ğa­zın en po­pü­ler res­to­ran­la­rı ara­sın­da yer alan ve kla­sik Os­man­lı ile dün­ya mut­fa­ğı­nı bir ara­da bu­lun­du­ran Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­’n­da if­ta­rın ma­li­ye­ti ki­şi ba­şı 250 TL’­yi bu­lu­yor. Ge­ce 24.00’e ka­dar hiz­met ve­re­cek olan Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­’n­da ki­şi ba­şı 185 TL’­lik fark­lı mö­nü  ve a la car­te se­çe­nek­le­ri de mev­cut.
Be­şik­taş’­ta bu­lu­nan Blu­e To­pa­z’­da if­tar ye­me­ği ki­şi ba­şı 135 TL. Os­man­lı mut­fa­ğı­nın ha­kim ol­du­ğu Fe­ri­ye Lo­kan­ta­la­rı­’n­da ki­şi ba­şı if­ta­rın fi­ya­tı ise 150 TL.


GRUP­LA­RA ÖZEL TA­Rİ­FE
Grup if­tar­la­rı­na da açık olan ve The Mar­ma­ra Gru­bu ta­ra­fın­dan iş­le­ti­len Es­ma Sul­tan Ya­lı­sı­’n­da ise en az 200 ki­şi­lik if­tar da­vet­le­ri için ha­zır­la­nan mö­nü­le­rin fi­ya­tı ki­şi ba­şı 150 TL + KDV. Açık bü­fe ola­rak hiz­met ve­ren ve Şiş­li­’de bu­lu­nan Grand Ce­va­hi­r’­de ise ki­şi ba­şı if­tar fi­ya­tı 70 TL. Ta­rab­ya­’da Bo­ğa­z’­a ha­kim olan Grand Trab­ya Ote­li­’n­de if­tar sof­ra­sı ki­şi ba­şı 150 TL’­den ku­ru­lur­ken, Kız Ku­le­si­’n­de ise if­tar me­nü­le­ri ki­şi ba­şı 155 TL.