E-5 Karayolu Ankara istikameti Okmeydanı sapağında yol kenarındaki çitlere pankartla asılmış şüpheli paket polis ekiplerini harekete geçirdi. E-5 Karayolu Ankara istikameti Okmeydanı sapağına saat 06.30 sıralarında gelen yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup lastik yakarak yolu trafiğe kapattı.
Yol kenarındaki tellere pankart asıp şüpheli paketi bırakan grup, bir otomobille olay yerinden kaçtılar. Lastik yandığını ve pankartı görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, E-5 Karayolunun Okmeydanı sapağınıtrafiğe kapatarak, bomba imha uzmanı çağırdı. "Akrep" tabir edilen zırhlı polis aracı çevrede güvenlik önlemi aldı.
Saat 07.00 sıralarında olay yerine gelen uzman ekip şüpheli paketi fünyeyle patlattı ve pankartı indirdi. Bu sırada kısa süreliğine E-5 Karayolu Ankara istikameti de güvenlik amacıyla trafiğe kapatıldı. Paketin imha edilmesinin ardından trafik yeniden normale döndü.
Ancak E-5'teki yoğunluk sürüyor.
E-5'te şüpheli paket trafiği
E-5'te Kasımpaşa sapağı şüpheli paket yüzünden sir süreliğine trafiğe kapatılınca bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

