Cumartesi sabahı Air Baltic Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, Oslo'dan Girit adasına uçmak üzere hazırlanırken 109 yolcusunu aldıktan sonra uçağın kalkmaması üzerine, teknik bir arıza olduğu ve hava şartlarının da  iyi olmadığı anonsu yapıldı.

YOLCULAR POLİSE HABER VERDİ

Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen uçağın hala kalkmaması üzerine yolcular uçağın neden kalkmadığını araştırmaya koyuldu. Uçağın kalkmama sebebinin pilotların ve hosteslerin hepsinin sarhoş olduğu ve uçağın da bu yüzden havalanmadığını öğrenen yolcular, polise haber verdi. Uçağa gelen havalimanı polisleri, pilotu, yardımcı pilotu ve 3 hostesi gözaltına alarak hastaneye kan muayenesine götürdüler.

4 SAAT RÖTARLA VE YENİ MÜRETTEBATLA HAVALANDI

Bu olaylar yaşanırken uçağa yeni bir pilot, yardımcı pilot ve 3 hostes geldikten sonra uçak 4 saat rötar ile Girit'e gitmek üzere havalandı.

KONU İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Oslo havaalanı polisi ve Air Baltic yöneticileri konu ile ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattıklarını açıkladılar.

DHA


"Kayıp Malezya uçağı bulundu'