Programın başında tüm babaların babalar gününü kutlayan Ekrem İmamoğlu, Yıldırım ve Küçükkaya'ya üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi yazan dolma kalem hediye etti.


Yıldırım da rakibine ve moderatöre babalar günü hediyesi olarak kırmızı bir kutu verdi. Ancak Yıldırım'ın iki isme ne hediye ettiği öğrenilemedi.

[old_news_related_template title="Son dakika!.. Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu canlı yayını başladı! (CANLI İZLE)" desc="Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım canlı yayını bu akşam 21:00'de Lütfü Kırdar Kongre Salonunda gerçekleşiyor. Adayların vaatlerini ve merak edilen sorulara yanıt vereceği program İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yapılıyor. Siyasi tarihimize geçecek büyük buluşma Sözcü TV ekranlarında canlı yayınlanıyor.Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Binali Yıldırım da ortak yayının yapılacağı yere geldi. İşte Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım canlı yayınına dair gelen son dakika haberleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/16/iecrop/canli-izle-2_16_9_1560708302.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/canli-izle-ekrem-imamoglu-binali-yildirim-bulusmasi-tarihi-yayin-sozcu-tvde-5167557/"]