Corona virüsünün günlük yaşam üzerindeki etkileri üzerine bir araştırma serisi başlatan dergi, ABD'de karantina altında olan lezbiyen bir kadının, aynı evde kalan erkek bir arkadaşıyla girdiği cinsel ilişkiyi okurlarıyla paylaştı.

Daily Star'da yer alan habere göre, makalede üç yıl boyunca bir erkekle cinsel ilişkiye girmediğini yazan kadın, annesine açılma sürecini ve açık kimlikli olarak yaşamasına ilişkin bilgiler de verdi.

Corona virüsü salgınının durumları değiştirdiğini belirten kadın, "şimdi zaman farklı ve bu salgında artık her şey mümkün" ifadesini kullandı.

New York Brooklyn'de yaşayan kadın, corona virüsü salgınından önce ev arkadaşlarını çok fazla tanımadığını yazdı ve "New York'ta yabancılarla bir yeri paylaşmak ve kendi evinizde bile tamamen ayrı yaşamlar olarak yaşamak kolay" dedi.

Corona virüsü salgınının ABD'de şiddetli bir şekilde yayılması haberlerini takip ettikleri sırada erkek oda arkadaşıyla alkol aldığını belirten kadın, "Dünya her saat başı değişiyordu ve daha da kötüsü kendimi kaosun ve korkunun ortasında bulmamak için mücadele ettim" dedi.

Alkolün etkisiyle "endişelerinin arzusu tarafından gölgede kaldığını' belirten lezbiyen kadın, oda arkadaşıyla gecenin sonunda ilişkiye girdiğini söyleyerek "Bir kere öpüştüğümüzde durduramadım. Erkeklerle daha önce hissettiğim dehşeti hissetmedim" ifadesini kullandı.

Lezbiyen kadın, makalesinin sonunda, gece yaşanan ilişkinin onun için ne anlam ifade ettiğini sorguladığını, biseksüel olup olmadığını anlamaya çalıştığını yazdı.

[old_news_related_template title="Corona bir aileyi daha parçaladı! New York'ta bir gün arayla çifte acı" desc="Corona virüsünün ABD'de en çok etkilediği yer olan New York'ta yaşanan bir aile dramı ülke medyasının gündemine oturdu. Lloyd Torres isimli adam, bir gün arayla hem annesini hem de kardeşini virüs nedeniyle kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/11/iecrop/lloyd-torres-facebook2_16_9_1586612573.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-bir-aileyi-daha-parcaladi-new-yorkta-bir-gun-arayla-cifte-aci-5741543/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsü belirtileri neler? Corona virüsü aşısı için tarih verdiler..." desc="Belirtileri normal hastalık gibi ancak sonu ölümle dahi sonuçlanabilen corona virüsü vatandaşlarda korku ve endişe yaratıyor. Salgının yayılmasının devam etmesi virüsün belirtilerini merak etmesine yol açıyor. Peki corona virüsü hangi belirtilerle ortaya çıkıyor. İşte corona virüsü belirtileri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/11/iecrop/coronahastane-depo_16_9_1585728347-880x495-1_16_9_1586605711.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-virusu-belirtileri-neler-corona-virusu-asisi-icin-tarih-verdiler-5741330/"]