Milli Piyango'nun bu akşam düzenleyeceği Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye dikkat çekiyor. Geçtiğimiz 6 haftadır 6 doğru rakamı bilen çıkmaması nedeniyle büyük ikramiye katlanarak 16 milyon lirayı geçti. Bu akşamki Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye tutarının 20 milyona yaklaşması bekleniyor. İşte Süper Loto 26 Mart sonuçları sorgulama sayfası...

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'nun bu hafta yapılan çekilişinde büyük ikramiye tutarı 19 milyon 401 bin lira olarak belirlendi.




SÜPER LOTO'DA 7. DEVİR

Süper Loto, son 6 haftadır devrederek büyük ikramiye tutarı heyecanlandıran miktara ulaştı. Geçtiğimiz haftalarda devreden Süper Loto'da bu hafta da devretti ve 7. devir gerçekleşmiş oldu. Büyük ikramiye tutarı ise 19 milyon 401 bin lira olarak açıklandı. Önümüzdeki çekilişte bu rakamın daha da artarak rekor seviyelere yaklaşması bekleniyor.

SÜPER LOTO OYUNU HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü'den öğrenilir.