Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Kocayatak Mahallesi'nde bir soğuk hava deposunda henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.

ALEVLER GÖKYÜZÜNE YÜKSELDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi yönlendirildi Aynı zamanda meyve sebze kasalama merkezi olarak da kullanılan depoda bulunan plastik kasaların tutuşması sebebiyle alevler gökyüzüne yükseldi.

19 ARAZÖZ VE 50 EKİPLE MÜDAHALE EDİLDİ

Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait 17 arazöz ve 50 civarında yer ekibi müdahale ederken çalışmalara park ve bahçelere ait su tankerleriyle Serik Orman işletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz de destek verdi.

2 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa da yangın bölgesine gelip söndürme çalışmalarını yerinde yönetti. Yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alanda devam eden yangın 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR VAR

Dumandan etkilenen ya da yaralananın bulunmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Soğutma çalışmaları devam eden yangının çıkış sebebi araştırılıyor. İHA

[old_news_related_template title="Yangını endişeli gözlerle böyle izlediler" desc="Antalya’da budanmış kuru ağaç dallarının bulunduğu alanda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan alevler vatandaşlar tarafından da meraklı gözlerle izlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/29/iecrop/antalyayangindha_16_9_1593408164.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yangini-endiseli-gozlerle-boyle-izlediler-5900318/"]