Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nin (ASAT) su abonelikleri konusunda hayvancılıkla uğraşan çiftçilere özel bir düzenleme yapacaklarının altını çizerek, şunları söyledi:

TEMMUZ VE AĞUSTOS'U DÜŞÜNEMİYORUM

- Millet İttifakı'nın 11 büyükşehir belediye başkanı olarak şunu taahhüt ettik, "Çiftçimizin mazotunu, gübresini enerjinin KDV’si ÖTV’si düşürülsün" dedik, yapılmadı. ASAT’ın geçen yıl 22 milyon gelen su faturası bu yıl 62 milyon geldi. Temmuz ve ağustosu düşünemiyorum.

DENGELERİ KURACAĞIZ

- Kepez bölgesinde asgari ücret alamayan vatandaş 9 lira ödüyor. Ama buraya gelip villa yapan vatandaşımız da 9 lira ödüyor. Bunun dengelerini kuracağız. Hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin tonajını 15'den yukarıya çıkaracağız. Hayvancılıkla ilgili ekstra bir durum var. Değerlendireceğiz. 19 ilçemizde kırsal bölgelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın aboneliklerini düzelteceğiz. Biz bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz.

[old_news_related_template title="Bolu'da yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası alınacak" desc="Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kentte yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacağını açıkladı. Özcan, 'Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/26/iecrop/1-15_16_9_1627306328.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/boluda-yabanci-uyruklulardan-10-kat-fazla-su-faturasi-alinacak-6557952/"]