Hanife Şefik İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Sercan Baran Çılgın, dün saat 19.30 sıralarında Şeyh Sinan Mahallesi Çukur Çeşme Sokak'ta yürüdüğü sırada, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin saldırısından güçlükle kurtulan ve bacağından yaralanan Çılgın, çevredeki iş yerine giderek yardım istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Çılgın, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hastaneden 8 gün rapor verilen Sercan Baran Çılgın, yürürken önüne birden köpeğin çıktığını belirterek, "Önce üzerime atladı ve yere düştük, sonra bacağımı ısırdı. Ben de onu tekmeleyerek kendimi kurtarmaya çalıştım. Ondan kurtulup bir dükkana girip yardım istedim sonra ambulans geldi, hastaneye gittik" dedi.



"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"

Baba Hayrettin Çılgın ise İstanbul'un Silivri ilçesinde çalıştığını belirterek, oğluna köpek saldırdığı sırada iş yerinde olduğunu söyledi. Olaydan eşinin aramasıyla haberi olduğunu söyleyen Çılgın, "İş yerinden izin alıp geldim. Çocuğumu hastaneye götürdük, tedavisini yaptırıp eve getirdik. Oğlumun psikolojisi iyi değil köpeğin sahibini bulduk ve polise bildirdik. Onun hakkındaki işlemler sürüyor, hukuki yollara başvuracağız" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Bursa'da iki husumetli arasında kavga! Pitbull cinsi köpekle saldırdı" desc="Bursa'da yaşayan Erol Tosun (46), husumetlisi Mehmet Murat Ö. (53) tarafından üzerine saldırtılan Pitbull cinsi köpeğin ısırması sonucu ağır yaralandı. Sol kol atardamarı kopan Erol Tosun yoğun bakımda 3 gün kaldıktan sonra hayati tehlikeyi atlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/22/iecrop/2-pibull_16_9_1669127532.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bursada-iki-husumetli-arasinda-kavga-pitbull-cinsi-kopekle-saldirdi-7494564/"]