Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapan 29 yaşındaki G.M. dün akşam saatlerinde istasyona gelen bir erkek ile tartışmaya başladı. Ancak sözlü tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Erkek şahıs yanında getirdiği bıçak ile genç kadını birkaç yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kolları ve karın bölgesi kanlar içinde kalan G.M. iş arkadaşlarının çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Genç kadın ile erkeğin daha önceden yaşanan bir husumet nedeni ile kavga ettiği öğrenildi. Olay yerinden kaçan ve akaryakıt istasyonunun kameraları tarafından belirlene şahsın yakalanması için jandarma soruşturma başlattı.
[old_news_related_template title="Taciz ettiği kadının kocası tarafından vurulan sanık öldü" desc="Kayseri'de, Cansu A.ya 'cinsel taciz' ve 'şantaj' suçundan 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılan, adliye çıkışında mağdur kadının eşi İ.A. tarafından otomobilinde tabanca ile vurulan Gökhan Özcan (35), tedaviye alındığı hastanede öldü. İ.A.nın emniyetteki sorgusu ise sürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/19/iecrop/taciz_16_9_1642581592.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/taciz-ettigi-kadinin-kocasi-tarafindan-vurulan-sanik-oldu-6897687/"]