Olay, dün Esenyurt Cumhuriyet Caddesi’nde yaşandı. İddialara göre bir şahıs, pazara alışveriş yapmak için gelen anne kıza sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Ardından genç kızın çantasını alarak kaçmaya çalışan hırsız, zabıta ekipleri tarafından fark edilince aralarında kovalamaca yaşandı.

Yakalanan şahıs, öfkeli annenin saldırısı karşısında ne yapacağını şaşırdı. Yumruk ve tokat darbelerinin hedefi olan şahıs, pişkin pişkin gülünce ise anne öfkeden çılgına dönerek küfürler savurmaya başladı. Yerden aldığı parke taşıyla hırsıza saldırmak isteyen kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle durduruldu.

Yakalanan hırsız olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaşanan o anlar, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.  (İHA)

[old_news_related_template title="Annesini öldürdü, kardeşini yaraladı, polislere bıçak fırlattı! 'İçimdeki şeytan çıktı' dedi" desc="Bursa'da, annesi Azime Akman'ı boğazını keserek öldürüp, 13 yaşındaki üvey kardeşi Merve A.'yı yaralayan Muhammet E., eve gelen polislere de bıçağı fırlattı. Uyuşturucu kullanan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Muhammet E., polisler tarafından götürülürken, 'İçimdeki şeytan çıktı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/12/iecrop/resim2_19779454_16_9_1644654292.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/annesini-oldurdu-kardesini-yaraladi-polislere-bicak-firlatti-icimdeki-seytan-cikti-dedi-6948313/"]