İlçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi Merkez Sokak'ta oturan Suriyeli Havva ve Hamit Bilal çiftçinin, sokakta oynayan kızları Nur, akşam eve gelmedi. Aile tüm aramalara karşın kızlarına ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine saat 21.30 sıralarında bölgeye ekipler sevk edildi.



Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerine mahalleli de destek verdi. Biri kadavra, 3 arama köpeğinin de kullanıldığı çalışmalar, sabaha kadar sürdü. Ekipler saat 09.30 sıralarında Nur Hamit Balı evlerine 2 kilometre mesafede metruk bir binada buldu. Erdemli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Nur, ailesine teslim edildi. (DHA)

 

[old_news_related_template title="Selde kaybolduktan 2 ay sonra WhatsApp gruplarından çıktı! Aile ABD'den yanıt bekliyor " desc="Sinop'un Ayancık ilçesinde geçen yıl meydana gelen selde kaybolan Faruk Adak'ın telefonundan birkaç ay sonra bulunduğu WhatsApp gruplarından çıkış yapıldı. Kız kardeşi Firdevs Adak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşüp durumu anlattıklarını, onun da emniyetin siber biriminden destek alınacağını söylediğini belirterek, WhatsAppın merkezi Amerika'dan sonuç beklendiğini kaydetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/15/iecrop/resim8_20265058_16_9_1650012678.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/selde-kaybolduktan-2-ay-sonra-whatsapp-gruplarindan-cikti-aile-abdden-yanit-bekliyor-7076059/"]