Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ

Harbiye Açık Hava’da Sıla konserinde Cansu Kansu, ile çıkan fotoğraflarının ardından, ilk defa görüntülenen Murat Boz, sevgili olmadıklarını açıkladı. Şarkıcı, Cansu benim 15 senelik arkadaşım dedi.

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz haftalarda çıkan aşk haberlerine yanıt verdi. Yeniköy’de balıkçı çıkışı görüntülenen şarkıcı, gündemi meşkul eden aşk haberlerini yalanladı. “Cansu benim çok eski arkadaşım” açıklamasını yaptı. Boz, sevgililerini akrabası yada arkadaşı gibi tanıştıran ünlüler hatırlatıldığında “Ben sizin bildiğiniz ünlülerden değilim, ben çıkar söylerim” sözlerini söyleyerek sanatçı arkadaşlarına göndermede bulundu. Sıla konserinde birlikte düet de yapan Boz, Sıla’dan şarkı alacağı ile ilgili haberler için de sürpriz olsun yorumunu yaptı.
Son günlerde yakın arkadaş olduğu bilinen Murat Dalkılıç ile aralarının bozuk olduğu haberleri sorulan Boz,” bunlar dedikodu, Murat ile aramız çok iyi. Aynı anda klip çekimi ve aynı anda vizyona giren filmler sadece tesadüf” açıklamasını yaptı. Yakışıklı şarkıcı daha önce de bu durum için “iyi olan kazansın” yorumunu yapmıştı.