Beşiktaş Galatasaray canlı izle! Beşiktaş Galatasaray maçında ilk gol geldi. Beşiktaş Ljajic'in penaltı golü ile 1-0 öne geçti. BJK GS derbi maçı ile kozlarını paylaşıyor. Çok sayıda eksik isim bulunan BJK Galatasaray canlı yayın bağlantısı haberimizin içerisinde yer alıyor. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği Galatasaray Beşiktaş derbi maçı futbolseverler tarafından nefeslerini tutarak takip edilecek. Beşiktaş'ta Pepe, Babel ve Roco bu önemli maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise Rodrigues, Serdar Aziz, Donk ve Ndiaye cezalı. Emre Akbaba, Belhanda ve Sinan Gümüş ise sakatlığı nedeniyle oynayamıyor. İşte, Beşiktaş Galatasaya maçı canlı yayın...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY CANLI İZLE



EREN DERDİYOK’A İSYAN

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, derbi mücadelesinde Galatasaray'ı konuk ederken karşılaşmanın 17. dakikasında yaşanan bir pozisyon geceye damga vuran anlar arasına girdi. Ev sahibinin Ljajic ile kullandığı serbest vuruşta Eren Derdiyok'un eline çarpan top sonrası penaltı tartışmaları yaşandı.

erenn

VAR uyarısıyla 18'de Beşiktaş lehine penaltı kararı çıktı. Pozisyonu inceleyen Cüneyt Çakır tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Penaltının golle sonuçlanmasının ardından Eren Derdiyok, bazı taraftarların tepkisini çekti.

 

BEŞİKTAŞ GALATASARAY İLK 11

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Necip, Caner, Medel, Dorukhan, Ljajic, Mustafa, Quaresma, Güven

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Ozan Kabak, Nagatomo, Selçuk, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren.

galatasaray-besiktas-maci-aa

GALATASARAY’DA 7 EKSİK

Galatasaray’da ise Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda sakatlıkları, Serdar Aziz, Rodrigues, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Süper Lig'de bu hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde iki takımın teknik adamları 15. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda Terim'in Güneş’e karşı 7'ye 1 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Önemli bir müsabakaya çıkacak iki takımda teknik direktörler deneyimleri ile ön planda olacak. Fatih Terim ve Şenol Güneş Türk futbolunda önemli başarılara imza atmış iki isim olarak da dikkat çekiyor.