Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’na 'Geçmiş Olsun' ziyaretinde bulundu. Erbaş'ın Mısıroğlu'na çeşitli hediyeler verdiği de öğrenildi.

misiroglu2Dün yapılan ziyarete ilişkin fotoğraflar, kamuoyunda 'Fesli Kadir' olarak bilinen Kadir Mısıroğlu'nun manevi torunu Nurullah Mısıroğlu tarafından paylaşıldı.

nurullahKadir Mısıroğlu, ayağından bir operasyon geçirmiş, tedavisinin ardından taburcu olmuştu.

Kurtuluş Savaşı için “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Kadir Mısıroğlu Ulu Önder Atatürk'e olan düşmanlığı ile biliniyor.

misirogluKuruluş emrini Ulu Önder Atatürk’ün verdiği Diyanet İşleri Başkanlığı, dünkü Cuma hutbesinde de tek kelime Atatürk’ten bahsetmemesi tepkilere neden olmuştu.

[old_news_related_template title="Cuma hutbesinde Atatürk yine yok!" desc="Diyanet İşleri Başkanlığı, kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir Fatiha’yı yine çok gördü. Bugünkü cuma hutbesinde 10 Kasım’da ölümsüzlüğe uğurlanan Atatürk, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine yok sayıldı.Diyanet'in bu tutumu 'Kasten mi Atatürk'ü görmezden geliyorlar?' sorusuna neden oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/ataturk-hutbe_16_9_1541749729.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cuma-hutbesinde-ataturk-yine-yok-2728012/"]