İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sancaktepe'deki Demokrasi Çadırı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Akşener seçmene sağduyu çağrısında bulundu. Akşener, konuşmasının ardından da bölge esnafını ziyaret etti.

[old_news_related_template title="İYİ Parti’nin Pendik’teki ‘Demokrasi Çadırı’na engel" desc="İYİ Parti’nin Pendik’te kurduğu “Demokrasi Çadırı” kaymakamlık kararıyla polis ve zabıta ekiplerince kaldırılmak istendi. Kararın hukuksuz olduğunu belirten İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, “İzin alarak açtığımız Demokrasi Çadırı vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görünce bazı kesimlerin şikayeti üzerine kaymakamlık tarafından kaldırılmak isteniyor” dedi. Kaymakamla görüşen İYİ Partili yetkililer, çadırın yerinin geçici olarak değiştirildiği ve konunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/05/iecrop/iyi-partinin-pendikteki-demokrasi-cadirina-engel-5_16_9_1559723196.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/iyi-partinin-pendikteki-demokrasi-cadirina-engel-5048340/"]

Ziyaret esnasında AKP’nin seçim standında görevli olanlar, bayraklarla Meral Akşener'i ve partilileri provoke etti. Daha sonra iki grup arasında gerginlik yaşandı. O anlar cep telefonu kameralarına da yansıdı.