Didem Arslan Yılmaz, konu ile ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu: "Mesleğimin gereği 17 yıl sonra iki adayı Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nu HaberturkTV ‘de Türkiye’nin Nabzı’na davet edip, canlı yayında birlikte özgürce tartışmaları yönünde bir çağrım olmuştu. Böyle bir yayını baska bir kanal ve tanımadığım bir rejide yapmak istemezdim.

Bu yayını değerli meslektaşım İsmail Küçükkaya'nın en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum , kendisine başarılar diliyorum. Başından beri söylüyorum, önemli olan demokrasimize büyük katkısı olacak bu yayının yapılacak olması.

Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu. Meslekteki ve bu süreçteki tanıklıklarımı çoook ilginç ayrıntıları yazmakta olduğum kitabımda okuyacaksınız..."



DEVLET BAHÇELİ'DEN DİDEM ARSLAN'A DESTEK

İstanbul seçimi için rakip olan adaylar Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nu canlı yayında bir araya getirecek tartışma programı ile ilgili görüşünü de açıklayan Bahçeli, İsmail Küçükkaya ismine karşı çıktığını ve tartışmayı yönetmesi halinde yayını izlemeyeceğini duyurdu.

Tartışmanın moderatörlüğü için en uygun ismin Didem Arslan Yılmaz olduğunu kaydeden Bahçeli, "Hayret etmemek mümkün değildir. İsmail Küçükkaya´nın hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim. Bu şahsın Cumhur İttifakı ve MHP´ye husumet besleyen tavrı açıktır, bilinmektedir, tarafsız değildir, samimi değildir, yeterli hiç değildir. Kaldı ki, FOX TV'nin yayın çizgisi de bulanık ve sorunludur. Şayet İsmail Küçükkaya´nın moderatörlüğü kesinleşirse, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00'den itibaren televizyon izlemeyeceğim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının tartışmasını takip etmeyeceğim. MHP hakkın, haklının, halkın ve haysiyetin tarafındadır" dedi.

[old_news_related_template title="İsmail Küçükkaya moderatörlük için iki şart sunmuş!" desc="Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayın programının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Tarihi bir sorumluluk aldığını ifade eden Küçükkaya, bu görevi kabul etmek için iki şart sunduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/10/iecrop/kucukkaya_16_9_1560183479.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-kucukkaya-benim-icin-gurur-verici-5096997/"]

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayını belli oldu" desc="AKP'li Mahir Ünal ve CHP'li Engin Altay, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında yapılması planlanan ortak yayınla ilgili açıklama yaptı. İki tarafın da imzaladığı protokole göre; tarihi yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Programın moderatörlüğünü ise gazeteci İsmail Küçükkaya yapacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/10/iecrop/ortak-aciklama_16_9_1560164060.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglu-ve-binali-yildirimin-ortak-yayini-hakkinda-aciklama-5090991/"]