Merkez Bankası'nın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya 100 milyon TL'lik bir bağış yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

*Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Merkez Bankası olarak #BizBizeYeterizTürkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 Milyon TL ile katılıyoruz.



[old_news_related_template title="Erdoğan'ın Milli Dayanışma Kampanyası'na kim ne kadar bağışladı?" desc="Corona virüsü salgınının gündelik hayatı ve ekonomiyi felç ettiği Türkiye'de dün akşam ilginç anlar yaşandı. Kepenk indiren, işinden olan ve ücretsiz izne çıkarılan yüz binlerce kişi Ulusa Sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını umutla izledi. Erdoğan, 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattığını açıkladı. Bağış yapan kişi/kurum listesinin başında Ziraat Bankası var. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/31/iecrop/erdo-reuters2_16_9_1585640870.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/erdoganin-milli-dayanisma-kampanyasina-kim-ne-kadar-bagisladi-5714653/"]