Geçtiğimiz aylarda Oprah Winfrey'in programına katılan Meghan Markle ve Harry, birbirinden ilginç iddialarda bulunmuşlardı. Bunlardan biri de doğacak ilk çocuklarının ten rengi ile ilgili aileden birinin ırkçı düşünceler içinde olduğu yönündeydi.

Bu hafta salı günü çıkacak ve Amerikalı gazeteci Christopher Andersen'ın kaleme aldığı Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry ve Meghan (Kardeşler ve Eşleri: William, Kate, Harry ve Meghan'ın gizli yaşamı) adlı kitap, röportajda adı geçen isimsiz akrabanın 73 yaşındaki Prens Charles olduğuna işaret ediyor.

Charles'ın bu açıklamayı 2017'de Prens Harry nişanlandığında yaptığı iddia ediliyor. Ancak saray mensuplarının bu sözleri çifte ulaştırmadan önce ırkçı bir şekle çevirdikleri belirtiliyor.


CAMILLA BİLE ŞAŞIRMIŞ


27 Kasım 2017'de, Harry'nin nişanının açıklandığı sabah, Charles'ın Cornwall Düşesi Camilla'ya "Çocukların nasıl görüneceğini merak ediyorum?" dediği iddia ediliyor. Prens'in sözlerini şaşkınlıkla karşılayan Camilla, "Kesinlikle muhteşem" diye yanıt verince Charles, "Yani, sence çocuklarının ten rengi ne olabilir?" diye devam ediyor.

Andersen, saray danışmanlarının bu sözleri büyüttüklerini belirtiyor.

TAMAMEN KURGU


İsmi açıklanmayan içeriden bir kaynağa göre, Harry'nin bu konuda Charles'a şikayette bulunduğu ve oğluna konu hakkında aşırı hassas olduğunu söylediği belirtiliyor. Cambridge Dükü'nün babasıyla aynı fikirde olduğu ve iddiaya göre yorumu patavatsız, ancak aile içinde ırkçılığın bir işareti gibi de yorumlamadığı belirtiliyor.

Ancak Meghan Markle, Winfrey ile yaptığı röportajda Archie'ye hamile olduğu aylarda teninin ne kadar koyu olabileceğine dair endişeler ve konuşmalar olduğunu öne sürdü.

Prens Charles'ın bir temsilcisi, Amerikalı gazeteci Christopher Andersen'ın kitabı hakkında şunları söyledi: "Bu bir kurgu ve daha fazla yorum yapmaya değmez."

[old_news_related_template title="Meghan Markle, Ellen'a konuk oldu... İngilizleri panik sardı: Yeni itiraflar mı geliyor?" desc="Meghan Markle, olay yaratan Oprah röportajından sonra bu kez de Ellen Degeneres'in programına konuk oldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/18/iecrop/meghan-ellen-show_16_9_1637219811.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/meghan-markle-ellena-konuk-oldu-ingilizleri-panik-sardi-yeni-itiraflar-mi-geliyor-6775569/"]

[old_news_related_template title="Meghan Markle aileyi karıştıran kitapta parmağı olduğunu kabul etti: Özür dilerim" desc="Meghan Markle, eski iletişim sekreteri Jason Knauf'un itirafları sonrası, Kraliyet ailesinde yaşananları konu alan Finding Freedom kitabında parmağı olduğunu kabul etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/11/iecrop/meghan-harry-reuters4_16_9_1636619367.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/meghan-markle-aileyi-karistiran-kitapta-parmagi-oldugunu-kabul-etti-ozur-dilerim-6762308/"]

[old_news_related_template title="Prens William'dan Meghan Markle için ağır sözler: 'O lanet kadın'" desc="Prens Harry ve Meghan Markle evlendiklerinden bu yana kraliyet ailesinde sular durulmuyor. Son olarak saraya yakın kaynaklar Prens William'ın, Meghan Markle için 'o lanet kadın' sözlerini sarf ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/27/iecrop/prince_william_harry-reuters_16_9_1624786223.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/prens-williamdan-meghan-markle-icin-agir-sozler-o-lanet-kadin-6508591/"]