Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'le bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Bakan Koca'nın, Bakan Özer'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Özer'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Koca, kendisine ve ekibine başarılar diledi. Bakan Özer de Bakan Koca'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KOCA YÜZ YÜZE EĞİTİMİN BAŞLAYACAĞINI DUYURMUŞTU

Dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu sonrası açıklama yapan Bakan Koca, yüz yüze eğitim mesajı vermişti. Koca, "En net ve yüksek sesle ifade etmek isterim ki tüm okullarımız zamanında açılacak. Yüz yüze eğitimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir. Tüm seviyelerde okullarımız yüz yüze eğitim verecek, uygulamalı eğitimler aralıksız olarak devam edecektir. Artık aşı var" ifadelerini kullanmıştı.

[old_news_related_template title="Bilim Kurulu sonrası Sağlık Bakanı Koca'dan kritik açıklamalar! Okullar açılıyor, velilerle ilgili dikkat çeken karar" desc="Türkiye'de günlük vaka sayıları 20 binin üzerinde seyrediliyor. Yeni kısıtlamaların gündeme gelip gelmeyeceği tartışılırken Bilim Kurulu bugün kritik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Bakan Koca, 'Okullar zamanında açılacak. Tüm seviyede okullar yüz yüze eğitime geçecek' dedi. Koca, öğrenci velileri ile ilgili de dikkat çeken bir açıklamada bulundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/11/iecrop/koca-ihaaa_16_9_1628690915.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/bilim-kurulu-sonrasi-saglik-bakani-kocadan-kritik-aciklamalar-2-6587640/"]

[old_news_related_template title="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! İşte vaka sayısı en çok artan iller" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı. Buna göre Rize, Batman, Diyarbakır, Artvin, Bingöl, Mardin, Muş, Bitlis, Aksaray ve Konya'da vaka sayısında büyük artış gözlendi. İki ildeyse vakalar yüzde 250 arttı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/12/iecrop/03_16_9_1628777528.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/saglik-bakani-fahrettin-koca-acikladi-iste-vaka-sayisi-en-cok-artan-iller-6589415/"]