Aynı zamanda New York eski Belediye Başkanı olan Giuliani oğlunun valilik seçim çalışmaları için bulunduğu süpermarkette bir çalışan tarafından saldırıya uğradı.

Olayın polise bildirilmesi üzerine izlenen video görüntüleri sonrası market çalışanı gözaltına alındı. Yüksek Mahkeme’nin kürtajı yasaklayan kararını eleştiren saldırganın Giuliani’ye "Kadınları öldüreceksiniz" diye bağırarak vurduğu ortaya çıktı.

Halen devam etmekte olan 6 Ocak Kongre baskını duruşmalarında Rudy Giuliani "oylar çalındı" iddiasını ortaya atmakla itham ediliyor.

[old_news_related_template title="Kürtaj yasağına eğlence endüstrisi de sesini yükseltiyor: Disney ve Netflix'ten yeni karar" desc="Yüksek Mahkeme'nin kürtaj konusunda 50 yıllık anayasal erişimi bozmasından sonra Netflix ve Disney gibi pek çok stüdyo bu karara karşı çalışanlarını desteklemek için yeni planlarını hazırladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/26/iecrop/disney_netflix-depophotos_16_9_1656253767.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/kurtaj-yasagina-eglence-endustrisi-de-sesini-yukseltiyor-disney-ve-netflixten-yeni-karar/"]