Gerede ilçesine bağlı Hacılar köyünde oturan inşaat işçisi Metin Özalp'in, cuma günü dere kenarında cansız bedeni bulundu.

Dereden çıkarılan Özalp’ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan incelemede Özalp'in, başına cisimle vurulduktan sonra hayatını kaybettiği ve sonra dereye atıldığı ortaya çıktı.

Eşi 3 gündür eve gelmemesine rağmen herhangi bir ihbarda bulunmayan Mürüvet Özalp, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna getirildi. Özalp'in evinde yapılan incelemede de kan izlerine rastlanıldı.

Jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf eden Mürüvet Özalp, ifadesinde, "Beni aldattığını fark ettim. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı.



Tartışma sırasında beni darp etti. Ben de tahtayla başına vurdum. Öldüğünü fark edince el arabasıyla taşıyıp dereye attım" dedi.

Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mürüvet Özalp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  (DHA)

[old_news_related_template title="Arkadaşlarını öldürüp Edirne'ye bırakan Pakistanlılar hakim karşısında" desc="Bayrampaşa'da, bıçaklanarak öldürülen ve cesedi Edirne'ye bırakılan Pakistan uyruklu Salman Ali'nin ölümüne ilişkin 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan 3 Pakistanlı ile cesedi taşımakta aracılık ettikleri iddia edilen tutuksuz 2 kişi hakim karşısına çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/30/iecrop/basliksiz-1-270-2_16_9_1638857846_16_9_1640851584.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/arkadaslarini-oldurup-edirneye-birakan-pakistanlilar-hakim-karsisinda-6857854/"]