Gelecek Partisi, Sultangazi ilçe başkanlığında gerçekleşen Üye Katılım Töreni ile üye katılımlarına bir yenisi daha eklendi.
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Genel Merkez yöneticilerinin katılımıyla, İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde Üye Katılım Töreni gerçekleştirdi. Törende, Gelecek Partisi'ne siyaset ve çeşitli STK'larda özellikle de AKP'de aktif görev yapmış önemli isimlerin katıldığı kaydedildi.
Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı Ramazan Altan gerçekleştirdiği konuşmasında, "Sultangazi dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nu yalnız bırakmadı, bırakmıyor. Partimize geçtiğimiz aylarda 1000 kişiyi bulan bir katılım töreni daha gerçekleştirmiştik. Biz, Sultangazi'de Gelecek umudunu büyütmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ise, "Eylül ayında Sultanbeyli'de büyük bir miting gerçekleştirmiştik. Bugün de, Sultangazi de partimize katılımların olması milletimizin Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na, Gelecek kadrolarına olan güven ve inancın en net göstergesidir. Milletimizin bize yüklediği emanetin farkındayız ve inşallah titizlik, cesaret ve kararlılıkla bu emaneti taşımaya devam edeceğiz. Şunun bilgisini de aktarmak istiyorum ki; Sultangazi'de olduğu gibi yakın zamanda İstanbul'un pek çok farklı ilçesinde de üye katılım törenleri düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Törenin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi ve partililer salondan ayrıldı.
[old_news_related_template title="MHP'li başkan AKP'li eski başkanları eleştirdi, vatandaşı azarladı" desc="Konya’da MHP’li Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. MHP’li başkan ‘seçim olmazsa gelmezsin’ diyen vatandaşı sesini yükselterek azarladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/27/iecrop/azar_16_9_1669561421.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mhpli-baskan-akpli-eski-baskanlari-elestirdi-vatandasi-azarladi-7503978/"]
[old_news_related_template title="Bir kentte daha AKP ve MHP oylarıyla suya zam yapıldı" desc="Denizli’de içme suyu tarifesi 2023 yılı için yeniden belirlendi. Konut ve ticari abonelerin kullandığı suyun tonuna yüzde 35 zam yapıldı. AKP ve MHP’li meclis üyeleri zammı onaylarken CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ret oyu kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/25/iecrop/suyazam_16_9_1669368639.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bir-kentte-daha-akp-ve-mhp-oylariyla-suya-zam-yapildi-7500247/"]
Sultangazi'de AKP'den ciddi kopuş
Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanlığına siyaset ve çeşitli STK'larda özellikle de AKP'de aktif görev yapmış önemli isimlerin katıldığı belirtildi.