Akçakale Belediyesinin, son zamanlarda artan kaçak yapılara yönelik yıkım çalışması sürerken, dün ihbar üzerine gittikleri bir kaçak yapıya da müdahalede bulunmak istedi. Ekiplere engel olmaya çalışan bir grup, görevlilerle tartıştı, sopayla belediyeye ait 2 aracın camlarını kırdı.



Olayın ardından 2 motosiklet üzerinde bulunan 4 kişi, Atatürk Mahallesinde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın iş yerine gitti. Grup, iş yerinin camlarını da taş, sopa ve balyozlarla kırarak zarar verdi.

Olay, bölgedeki 1 kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Polis, kaçan şüphelilerin kimliklerinin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Camiyi yakmaya çalıştı, dışarıdaki araçlara zarar verdi" desc=" Zonguldak’ta çeşitli suçlardan sabıkası bulunan bir şahıs, gece saatlerinde Acılık Hz. Ali Camii'ne giderek cami ve dışarıda bulunan park halindeki araçlara zarar verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/19/iecrop/2-13_16_9_1658232580.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/camiyi-yakmaya-calisti-disaridaki-araclara-zarar-verdi-7257986/"]