"DERE YATAKLARINDAKİ EVLERİ TERK EDİN"
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sosyal medya hesabından üst üste paylaşımlar yaparak ilçe halkını uyardı. Belediye ekiplerinin sahada olduğunu belirten Topaloğlu, şu uyarılarda bulundu:
* "Yoğun yağışlar nedeniyle 19 Mayıs Barajımız tamamen dolmuş ve sadece üst savaktan saniyede yaklaşık 600 metreküp su akmaktadır. Harici bir tahliye yapılmamaktadır. Takiplerimiz devam etmektedir.
* Tüm iş makinelerimiz ve ilçemizde özel sektörde bulunan iş makineleri belediyemiz bünyesinde çalışmaya devam etmektedir. Özellikle köprü ağızlarının tıkanmaması için yoğun çaba sarf ediyoruz.
* Vatandaşlarımızın dikkatli olması ve dere yatağında bulunan yerleşim yerlerinin boşaltılmasını önemle rica ediyoruz."