
Grup Lotus Plc’nin CEO'su Feng Qingfeng, şirketin vizyonunu mevcut kitleye ve izleyicilere çevrim içi olarak sundu. Yıl dönümünü takip etme sürecine liderlik etmenin yanı sıra, hem kişiye özel hem de mirasa hitap eden ve iki adet tasarlanan Lotus Exclusive Evora GT410 otomobilini tanıttı. Feng Qingfeng şunları söyledi:

“Bugün kutlamalar için muhteşem bir gün oldu. Pek çok Lotus sahibi, meraklısıyla tanışmak ve markalarımıza olan tutkusunu anlamak gerçekten ilham verici. Norfolk'taki evimize bağlıyız. Lotus'un neyin peşinde olduğunu, otomotiv öncüsü olarak özel kılan şeyleri toplamak, hatırlamak için daha iyi bir yer yoktur. Arabalarımızın çoğunun eve dönüşü, gerçekten günü çok iyi bir hale getirdi. Ailemiz büyürken ve işimizi geliştirirken, hem şimdi hem de gelecekte yardımlarından, desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Kutlamayı ilk kez dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, YouTube'daki canlı yayınlar ile Facebook ve diğer sosyal medya kanallarından çevrim içi olarak izleyebildiler)