10 bin kişi PKK'ya lanet yağdı. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlere müdahalede bulunan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek, memleketi Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Gürlek, Osmaniye'nin 15 günde 5'inci şehidi oldu.

Şehit Başkomiser Ahmet Çamur'un cenazesi Trabzon'a getirildi

Şehit Başkomiser Ahmet Çamur'un cenazesi Trabzon'a getirildi


Bingöl'de düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit astsubay Muhammed Gürlek'in cenazesi askeri uçakla Adana'ya getirildi. Buradan helikopterle Kadirli'ye götürüldü. İlçe Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenen cenaze törenine şehit yakınları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Osmaniye Valisi Kerem Al ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Türkiye şehitlerine ağlıyor


'OĞLUM'

Şehidin tabutunun tören alanına getirilmesi sırasında gözyaşları sel oldu.Şehidin babası Hacı, anne Mahmude ile öğretmen ağabeyi Mehmet ve kardeşi Yunus Emre tabuta sarılıp ağladı. Anne Mahmude, "Muhammedim, oğlum" diyerek sinir krizi geçirdi. Törene katılan yaklaşık 10 bin kişi, ‘Kahrolsun PKK', ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atıp PKK'yı lanet yağdırdı.

3 AY ÖNCE GÖREVE BAŞLADI

Osmaniye'nin 15 günde 5'nci şehidi olan astsubay Gürlek'in cenazesi törenin ardından Kösepınarı Köyü Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Şehit annesi ve babası bir süre oğlunun tabutunun yanında yürüdü. Bekar olan şehit Astsubay Gürlek'in 3 ay önce Bingöl'de göreve başladığı öğrenildi.

15 GÜNDE 5 ŞEHİt

Kars'ta 1 Ağustos'ta jandarma uzman çavuş Ali Gökçe, 4 Ağustos'ta Şırnak'ta jandarma uzman çavuş Mehmet Acar ile piyade uzman çavuş Hüseyin Ölmez, 12 Ağustos'ta Diyarbakır'da Fatih Gökşen, 15 Ağustos'ta da Muhammed Gürlek şehit oldu.