Çıkan çatışmada polisin anında karşılık vermesiyle, YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Lokman Süne öldü.



Nusaybin'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin girişini engellemek için kazdığı hendekleri kapatmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu akşam saatlerinde zırhlı araçlar ve iş makineleri ile Yenişehir Mahallesi Yuvuz Selim Sokak üzerine gitti. Ekiplerin hendekleri kapattığı sırada PKK'lılar polise ateş açtı.



Bitlis'te askerlik şubesine roketatarlı saldırı

Bitlis'te askerlik şubesine roketatarlı saldırı


Polisin de karşılık vermesi üzerine bir süre çatışma yaşandı. Çatışma sırasında 1 kişi yaralandı. Yaralanan kişi bölgeye çağırılan ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Daha sonra mahalleden bir süre silah sesleri geldi. Polis, hendek kapatılan bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.



Siirt'te askeri birliğe saldırı!

Siirt'te askeri birliğe saldırı!


 

YDG-H'Lİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN YARALI ÖLDÜ
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde hendek kapatmayı giden polis ekiplerine PKK'lıların uzun namlulu silahlarla ateş açılması üzerine polislerinde karşılık vermesiyle çıkan çatışmada yaralanan kişi hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü. Ölen kişinin 22 yaşındaki Lokman Süne ve YDG-H üyesi olduğu iddia edildi. Süne'nin hendek kapatan polislere ateş açtığı ve çıkan çatışma sırasında yaralandığı, kaldırıldığı hastanede de öldüğü ifade edildi.



Cizre'de sokağa çıkma yasağı!

Cizre'de sokağa çıkma yasağı!