Facebook Gameface özelliği ile ABD ve Avrupa’daki spor takımlarınının logolarını profil fotoğraflarınıza eklemek mümkündü. Bugün eklenen güncelleme ile Gameface’e Süperlig kategorisi ile ilk giren Türk takımı Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe resmi Facebook sayfasında “Sana özel hazırlanan profil fotoğrafı çerçeveni kullan, herkes Fenerbahçe sevdanı görsün!” başlığı ile duyrulan güncellemeye on binlerce taraftar profil fotoğrafını Fenerbahçe logosu ile renklendirerek yanıt verdi.

Bu değişikliği yapan ve profil fotoğrafını Gameface ile değiştirenler haber akışınıza düştüğünde 'Try it' yani 'Dene' butonu ile kolayca geçebileceğiniz gibi, facebook.com/gameface adresine girerek de Kategori bölümünden Süper Lig / Fenerbahçe'yi seçebiliyorsunuz.

SINIRI YOK


Seçilen profil fotoğrafları 'geçici' olma özelliğini taşıyor. Profil fotoğrafınızı ayarlarken dilerseniz 1 saatlik, dilerseniz de 1 günlük veya 1 haftalık seçebiliyorsunuz. Böylece süre sona erdiğinde otomatik olarak eski profil fotoğrafınıza dönüş yapıyorsunuz. Ancak dilerseniz sınır koymama şansınız da var.

Şimdilik Gameface’de La Liga, NCAA, MLB, İtalya Seria A, Brezilya Ligi, NASCAR, Davis Cup, Premier Lig, Fransa 1. Lig ve Süperlig bulunuyor.