Günlerdir tartışılıyor. Bir Başbakan seçmeni tehdit ederek oy toplamaya çalışır mı?
Davutoğlu bunu yaptı maalesef...
Şöyle dedi:
“Ak Parti iktidardan indirilirse buralara terör çeteleri dolacak, ‘Beyaz Toros’lar’ dolaşacak!”
Ne demek bu?
Anlamı: “Ya AKP, ya ölüm!”
“Beyaz Toros” denilince 1990’lı yıllardaki JİTEM örgütü ve faili meçhul cinayetler akla geliyor. Jandarma’ya ait bir teşkilat olan JİTEM’in devriye aracı olarak kullandığı beyaz renkli TOROS marka otomobiller, özellikte Doğu ve Güneydoğu’da işlenen birçok faili meçhul cinayette kullanılmıştı. Beyaz Toros’a bindirilenlerin hiçbiri geri dönmemiş, cesetleri günler sonra bulunmuştu!
Başbakan şimdi seçmeni o karanlık dönemle tehdit ederek AKP’ye oy istiyor!
AKP dışındaki partilerin hepsi birer cinayet şebekesi sanki! Üstelik AKP’nin 13 yıllık iktidarında “456 adet ‘Beyaz Toros’ vakası” var. Buna ne buyuruyor Sayın Başbakan?
Ey Davutoğlu! Her yandan tepki yağınca, “Kastettiğim o değildi” diye kıvırmaya çalıştın ama bunun faydası yok! Seçmen, 9 gün sonra gereken cevabı verecek!