Yeditepe Üniversitesi, katılımcıların mesleki ve bireysel gelişimine de katkıda bulunacak onlarca konu ile sertifika programları ve atölyelerini başlatıyor.


Yeditepe Üniversitesi, eğitim felsefesini genişleterek, “Yaşam Boyu Eğitim” konsepti ile eğitim kitabına  yepyeni bir sayfa ekliyor.


 

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile İstanbul Dijital Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğinde başlayacak bu eğitimler; “Bireysel Gelişim ve Uzman Eğitimleri, Kültür ve Sanat Eğitimleri, Mesleki Gelişim Eğitimleri ile Kurumsal Destek ve Danışmanlık Eğitimleri” olmak üzere 4 ana başlıkta toplanıyor.

Eğitimlerin her biri 4 haftalık süreyi kapsamakla birlikte, ilk eğitim “Belgenin Sineması; Belgesel Film Atölyesi” ile 5 Mart’ta başlıyor. Beraberinde; “Editörlük Atölyesi”, “Tasarım Dünyasında İş Yapma Becerileri”, “A' dan Z' E- Learning”, “Görsel Kültür Bu İmge Neyi Anlatıyor ?”, “Matematiksel Yaratıcılık ve Sanatsal Düşünce”, “Kim Korkar Finanstan; Finans Okur Yazarlığı”, “Beynim İş Başında”, “Bilimkurgu Felsefesi ve Gelecek Vizyonu Atölyesi”, “Girişimciler için Moda Sektöründe İş Yönetimi”, “Bir Film Seyrettim Hayatım Değişti; Sinemaya Dair Her Şey”, “Avrupa Sanat Tarihine Yolculuk”, “Sinema Sanat Yönetmenliği”, “Yeni Dönem Yazarlık Serüvenleri ve Edebiyat Söyleşileri”, “Meslekte Farkındalık ve Farklılık Yaratma”, “Topluluk Önünde Konuşma ve Etkili Sunum Atölyesi”, “Şirket Hikayeleri; Kurumsal Hikaye Oluşturma Sanatı”, “Gayrimenkul Danışmanlığı”, “Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi”, “Tedarik Zinciri ve Lojistik”, “LifeStyle Gazeteciliğin Satırbaşları”, “Modern Dünyada Beyin”, “Modern Müzik Deney Türkçe Sözlü Hafif Batı Müziğinin Hikayesi”, “İletişimde Büyük Hesap Yönetimi”, “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi”, “Dijital Teknolojiler ve Yeni Görme Biçimleri”, “Çağdaş Sanatın Şifreleri”, “PR Ajansı Çalıştırmanın Püf Noktaları”, “Perdedeki Hayal-et; Türk Sinema Tarihi” konulu eğitimler Mayıs ayına kadar devam edecek.

Nitelikli akademisyen ve alanında uzman eğitimcileri bir çatı altında toplayan “Yaşam Boyu Eğitim” programı, katılımcıların mesleki ve bireysel gelişimlerine katkı sağlarken, ortaya koyacağı yayınlarla da atölyelerini kayıt altına alarak ölümsüzleştirecek.

Eğitimleri tamamlayan katılımcılara Yeditepe Üniversitesi tarafından “Başarı Sertifikası” verilecek. Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Dijital Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek onlarca eğitimle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için http://4x4.yeditepe.edu.tr/ internet sayfası ziyaret edebilirsiniz.